Apa oprită în cartierul constănțean Faleză Nord

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

O avarie survenită la conducta principală de alimentare cu apă din zona Pescărie a dat peste cap furnizarea apei potabile în municipiul Constanța.

SC RAJA SA este nevoită să întrerupă apa astăzi, 29 februarie 2016, în intervalul orar 12,30-16,00. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de b-dul Mamaia-str. Unirii-str. Prelungirea Unirii-str. Pescarilor-str. Ciprian Porumbescu-b-dul Mamaia.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*