Sute de polițiști constănțeni, la datorie în perioada sărbătorilor de Crăciun

Poliţiştii constănțeni sunt la datorie, pentru siguranţa cetățenilor. FOTO IPJ Constanța

Aproximativ 230 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța acţionează, zilnic, în perioada Crăciunului, împreună cu celelalte forțe de ordine, pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică și prevenirea oricăror evenimente negative.

Polițiștii constănțeni, împreună cu celelalte instituții abilitate, desfășoară activități de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse de autorități, în contextul pandemiei de COVID-19, sens în care se acordată o atenție sporită verificării persoanelor carantinate la domiciliu.

De asemenea, polițiștii desfășoară activități de verificare a legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice, de către persoanele fizice și juridice, pentru prevenirea evenimentelor de natură a afecta ordinea și liniștea publică dar și prevenirea altor evenimente negative (răniri de persoane, incendii, distrugeri de bunuri) precum și pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile legale.

Polițiști rutieri acționează pe principalele drumuri din județul Constanța, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier, folosind aparate radar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*