Polaris a terminat curățenia generală și în cartierele Brătianu, Palas, Viile Noi, Km 4-5, Km 5

A fost finalizată curățenia și în cartierele Brătianu, Palas, Viile Noi, Km 4-5, Km 5. FOTO Primăria Constanța

Polaris M Holding Constanța a finalizat acțiunea de curățenie generala și în cartierele Brătianu, Palas, Viile Noi, Km 4-5, Km 5. Această acțiune se desfășoară alături de echipe ale Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, firmele care au contract de întreținere a spațiilor verzi și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat.

În cadrul acestei acțiuni s-au colectat 115 tone de deșeuri, apă folosită – 95 mc, detergent biodegradabil concentrat – 268 de litri, 75 terenuri private verificate, 151 de agenți economici verificați, 23 de șantiere verificate, rezultând 23 de somații pentru rampe și montare plase de protecție, și au fost verificate 13 lucrări tehnico-edilitare. Polițiștii locali au aplicat 35 de sancțiuni, în valoare de 23.970 de lei și au fost lăsate 20 de somații pentru autovehiculele abandonate și fără stăpân.

De astăzi, acțiunea de ecologizare și igienizare s-a mutat în altă zonă de intervenție – Veterani, Far, Gară, Km 4, Faleză Sud, Constanța Sud.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*