FOTO Angajații Polaris au salubrizat taluzul din zona porților 1 – 4 de acces în Portul Constanța

Igienizare taluz. FOTO Primăria Constanța
Igienizare taluz. FOTO Primăria Constanța

Echipe ale societății Polaris M Holding, Direcției Gestionare Servicii Publice, Direcției Generale de Asistență Socială și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, au derulat, marți, âncă de la primele ore ale dimineții, o amplă acțiune de igienizare în zona porților 1 – 4 de acces în Portul Constanța.

Au fost strânse peste patru tone de gunoaie, cele mai multe dintre aceste provenind de la adăposturile improvizate în zona Porții 4, care au fost dezafectate. Spațiile de odihnă încropite găzduiau 13 de persoane din Timișoara și Cobadin, dintre care șapte erau minori. Minorii și cinci dintre adulții identificați își au domiciliul în localitatea Cobadin, iar un adult în Timișoara.

Cei identificați în adăposturile improvizate au vârste cuprinse între 8 ani și 69 de ani și au fost trimiși în localitățile de domiciliu.

Exceptând adăposturile improvizate, foarte multe gunoaie au fost aruncate la întâmplare de cei care au trecut prin zonă. De aceea, constănțenii sunt încurajați să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele pe domeniul public să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*