Echipele Polaris au igienizat mai multe străzi din municipiu, iar pasajul pietonal de pe strada Ștefan cel Mare a fost curățat și spălat

Angajații Polaris au igienizat Pasajul Pietonal de pe Ștefan cel Mare. FOTO Primăria Constanța

Acțiuni de igienizare și salubrizare a străzilor orașului se desfășoară constant în municipiul Constanța, astfel încât să fie menținut un climat de curățenie. Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru.

Primăria Municipiului Constanța, împreună cu societatea de salubrizare Polaris M Holding a derulat o acțiune de igienizare pe străzile Semănătorului, Dionisie cel Mic, Barbu Ștefănescu Delavrancea și aleea Cerbului, unde au fost strânse gunoaiele dintre blocuri, a fost curățat domeniul public și au fost igienizate, deratizate și dezinfectate platformele supraterane de deșeuri.

Săptămâna aceasta s-a intervenit și pentru igienizarea pasajului pietonal pe de strada Ștefan Cel Mare, acolo unde au fost strânse și gunoaiele și a fost spălată strada.

Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241/484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*