FOTO Angajații Polaris M Holding continuă acțiunea de dezinfecție în Constanța

Dezinfecția continuă la Constanța! FOTO Primăria Constanța
Dezinfecția continuă la Constanța! FOTO Primăria Constanța

Echipele municipalității și ale societății Polaris M Holding acționează în fiecare zi dezinfectând străzile, trotuarele și parcurile din Constanța.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a dispus aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase încă din luna martie.

Astfel, zona de intervenție de luni este alcătuită din bulevardele I.C. Brătianu și Mamaia, aleile de acces și din parcurile Tăbăcărie și Dragoslavele, dar și băncile de odihnă din zonele menționate.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90 la sută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*