Primăria Saligny a finalizat proiectul „Sistem pentru supraveghere video stradal”, finanțat prin PNRR

FOTO: Primăria Saligny

UAT COMUNA SALIGNY anuntă terminarea lucrarilor de execuție obiectiv „Sistem pentru supraveghere video stradal in comuna Saligny, județul Constanța” din cadrul proiectului gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și finanțat  din Fonduri Europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 Fondul Local, Investitia  I.1.2. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local, Titlul apel: PNRR/2022/C10/I.2, I.1.3. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – Puncte de reîncărcare vehicule electrice, Titlul apel: PNRR/2022/C10/I.3,RUNDA 1.

Numele proiectului de investitie: „Sistem pentru supraveghere video stradal in comuna Saligny, județul Constanța” contract de finanțare nr. 1334 din data de 05.01.2023, cod proiect C10-I1.2-1046.

Obiectivele generale ale proiectului:

  1. Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România, prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean.
  2. Asigurarea cadrului pentru reformarea și digitalizarea instrumentelor de planificare teritorială și urbană la nivelul autorităților publice locale

Obiectivul specific al proiectului a vizat implementarea infrastructurii TIC in Comuna Saligny, judetul Constanta, creșterea accesului la soluții de mobilitate durabile și sigure în zonele urbane și rurale.

Valoarea totală a proiectului este de 2.179.958,56 lei, din care valoarea maxima a finanțării nerambursabile este de 2.179.958,56 lei, valoare eligibila din PNRR 1.831.897,95 lei, valoarea TVA aferenta cheltuielilor eligibile din PNRR 348.060,61 lei din care valoarea ajutorului de stat/minimis(cu TVA) 292.900,65 lei.

Valoarea implementarii și realizării obiectivului I.1.2. Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local, Titlul apel: PNRR/2022/C10/I.2„Sistem pentru supraveghere video stradal in comuna Saligny, județul Constanța” :  1.359.262,37 lei fara TVA , respectiv 1.617.522,22 cu TVA

Primar Ion Beiu

e-mail: comunasaligny@primariasaligny.ro

Telefon: 0371111743

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*