Începutul de an alături de animale. Delfinariul Constanța, deschis după sărbători

Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor
Unul dintre delfinii care vă așteaptă în fiecare zi. FOTO Cătălin Schipor

La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vei putea să vizitezi toate obiectivele. Iată programul pentru începutul lui 2016.
În ziua de 01 ianuarie 2016 va fi închis
În ziua de 02 ianuarie 2016 și după aceea va fi deschis.

Ai la dispoziție spectacole cu delfini la orele 12 și 16.00, o reprezentanție la Planetariu, Microrezervația animalelor sălbatice și Expoziția de Păsări Exotice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*