Bărbat arestat preventiv după ce a fost prins cu droguri la un festival din stațiunea Mamaia

Imagine cu rol ilustrativ. FOTO IJJ Constanța

Un bărbat a fost arestat preventiv marți, 2 mai, pentru o perioadă de 30 de zile, de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit că suspectul ar fi deținut droguri de risc și mare risc (3-CMC, ketamină, cannabis și ecstasy), în scopul comercializării în cadrul unui festival din stațiunea Mamaia. El a fost depistat deținând substanțele asupra sa la un punct de acces în zona de desfășurare a festivalului. Alte cantități de droguri de risc și mare risc au fost identificate în spațiul închiriat de către suspect pentru perioada festivalului.

În cursul zilei de marți, 2 mai, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*