+PLUS Constanța și-a desemnat noua conducere. Lucian Muflic este noul președinte al filialei județene

Echipa +Plus Constanța. FOTO +Plus

Peste 190 de membri ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) s-au întâlnit ieri pentru a alege structurile partidului pentru următorii 2 ani. Cei prezenți au trebuit să desemneze președintele PLUS Constanța, biroul județean, comisia de arbitraj și integritate, comisia de cenzori, precum și delegații pentru Convenția Națională care va avea loc în luna noiembrie, la București.

Ședința a fost moderată de către coordonatorii regionali Ovidiu Țentea și Dan Ionescu. La începutul întâlnirii a fost transmis un mesaj din partea lui Dacian Cioloș care a arătat importanța mobilizării, dar și a unității pentru organizarea partidului prin crearea unei structuri județene puternice.

Pentru conducerea filialei județene și-au depus candidatura patru persoane: Lucian Muflic, Adrian Gorcea, Iulian Călin și Florin Stoian. În urma exprimării votului, membrii PLUS Constanța au ales să fie reprezentați de:

  • Lucian Muflic – președinte al filialei județene;
  • Sorin Iacob – secretar general,
  • Nora Pârlea – responsabil strângere de fonduri,
  • Emilia Ceapă – responsabil comunicare,
  • Dan Luca – trezorerie;
  • Cosmin Scripcaru, Monica Dima, Mihaela Cîlț și Monica Nedelcu – membri ai Biroului județean;
  • Daniela Mircea, Monica Moroianu, Dinu Efrim – membri ai Comisiei județene de integritate și arbitraj;
  • Rita Chirilă, Ancuța Drăgan, Adina Petre – membri ai Comisiei de cenzori.

La final, președintele Lucian Muflic a mulțumit tuturor și a lansat către toți membrii PLUS Constanța invitația de a colabora pentru a face din PLUS Constanța o organizație puternică care să conteze pe scena politică locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*