Pistolarul Giurcă a demisionat de la conducerea Direcției de Pază

Consiliul Județean Constanța, iluminat tricolor. FOTO Facebook
Consiliul Județean Constanța, iluminat tricolor. FOTO Facebook

Directorul Direcției de Pază Constanța, Lucian Giurcă, a demisionat, iar atribuțiile sale au fost preluate de către Sebastian Rancichi, urmând ca viitorul conducerii să se stabilească la următoarea ședință de Consiliu Județean când se va decide cine urmează să asigure interimatul.

Cel de-al doilea răzvrătit din Direcția de Pază, Valentin Oprică de 27 de ani, șoferul său lui Giurcă, a fost suspendat din funcție.

Despre isprăvile celor doi puteți citi mai multe AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*