Un adolescent din Constanța care și-a bătut mama s-a ales cu dosar penal, iar femeia cu ordin de protecție

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Un adolescent și-a agresat mama, iar femeia, pentru a scăpa violență, a sunat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au emis un mandat de protecție pe numele agresorului.

În după amiaza zilei de 17 februarie, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați de o femeie, de 42 de ani, din municipiul Constanța, despre un conflict la adresa sa de domiciliu. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr, de 17 ani, fiul femeii în cauză, care ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor în vigoare, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*