Piesa de teatru „Poveste de Crăciun” se joacă la Constanța, în zona Pasajul Gării

Piesa de teatru „Poveste de Crăciun” se joacă la Constanța, în zona Pasajul Gării

Trupa de teatru „Aici”, împreună cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța, prezintă duminică, 19 decembrie, de la ora 17.00, în zona Pasajul Gării, piesa de teatru „Poveste de Crăciun” adaptare după „A Christmas Carol” de Charles Dickens.

Trupa de teatru „Aici” a primit marele trofeu pentru piesa „Trei jobene”, prezentată în cadrul celei de-a șasea ediție a Festivalului de Teatru al Adolescenților Victory of Art București. Acest festival se adresează elevilor de liceu și are ca scop încurajarea adolescenților spre bucuria de a experimenta teatrul și de a face parte dintr-un mediu alături de alți tineri cu pasiuni comune.

Acest spectacol face parte din seria de evenimente #ComeToSEAusCOOL, în cadrul proiectului #ComeToSEAUs, și își propune să sprijine adolescenții constănțeni, pasionați de actorie, să se afirme în comunitate.

Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită și se va face pe bază de brățară. Accesul este permis doar în baza certificatului verde.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile.

Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*