FOTO Turneu de tenis organizat de Sindicatul Liber al Navigatorilor cu ocazia Zilei Marinei Române

Turneu de tenis organizat de Sindicatul Liber al Navigatorilor cu ocazia Zilei Marinei Române. FOTO: SLN

Cu ocazia împlinirii a 120 de ani de la prima sărbătorire a Zilei Marinei Române, în perioada 29 iulie – 7 august s-a desfășurat cea de-a XX-a ediție a turneului de tenis Idu – Ziua Marinei, la Clubul Sportiv Mamaia-Idu.

Organizat în parteneriat cu Sindicatul Liber al Navigatorilor, turneul a avut patru secțiuni:

  • simplu marinari;
  • dublu marinari;
  • dublu OPEN MARINA +40;
  • dublu OPEN MARINA +65.

Turneul a fost organizat de Sindicatul Liber al Navigatorilor în colaborare cu Sindicatul ARCA si Club Sportiv Mamaia Idu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*