Instructorul de parașutism Adrian Constandache se pregătește de externare. Starea lui e din ce în ce mai bună la o lună după accidentul de la Clinceni

Adrian Constandache. FOTO Facebook
Adrian Constandache. FOTO Facebook

Vești bune pentru cei care sperau ca Adrian Constandache să-și revină cât mai repede. Instructorul de parașutism, care a căzut de la 70 metri înălțime după un accident petrecut pe Aeroportul Clinceni, va fi mutat marți la spitalul Elias pentru recuperare. Până acum, Constandache a fost în secția Terapie Intensivă și a fost ținut într-o comă indusă.

Surse apropiate familiei au declarat pentru Constanța NEWS că Adrian Constandache se gândește deja să se întoarcă la muncă pentru că are de urmat niște cursuri și a rămas în urmă cu actele pentru Școala de Pilotaj.

Sursele citate spun că instructorul de parașutism s-a interesat de colegii săi de la Aeroportul Tuzla.

“Numărăm zilele până la revenirea lui Adi. Fiecare veste despre el ne reconfirmă ceea ce știm despre el – ca este luptător, curajos și energic și că are o capacitate uluitoare de a se regenera. Ne mândrim cu Adrian Constandache. Avem toate motivele”, a declarat pentru Constanța NEWS, Cristina Mitchievici, directorul comercial al Aeroportului Tuzla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*