Petrecerea aniversară a lui Răducu Mazăre, stricată de polițiștii constănțeni. Au fost împărțite amenzi de 3.000 de lei

A fost propusă prelungirea carantinei impuse în comuna Agigea pentru alte 14 zile.

Petrecerea aniversară a fiului lui Radu Mazăre, Răducu, a fost stricată de polițiștii constănțeni care au împărțit amenzi în sumă totală de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, duminică seară, în jurul orei 21.30, polițiști din Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un local din stațiune se afla în desfășurare o petrecere aniversară la care participau peste 20 de persoane.

„Având în vedere actualul context epidemiologic, precum și reglementările legale în vigoare, prin care se menține interdicția desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise sau deschise, publice sau private, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Conform surselor noastre, societatea comercială sancționată este Mandala, iar organizatorul evenimentului privat a fost fiul fostului primar Radu Mazăre, Răducu Mazăre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*