VIDEO Un individ din Hârșova care își făcea un joint în direct pe Facebook în timp ce conducea o mașină, a ajuns în atenția polițiștilor constănțeni

Șoferul se lăuda că este mai tare decât Napoleon pentru că face mai multe lucruri deodată decât acesta. FOTO Captură video

Un individ din Hârșova a făcut un live pe Facebook în timp ce conducea mașina cu volan pe dreapta fără a ține mâinile pe volan pentru că își rula un joint și fără a purta centura de siguranță. Imaginile au apărut în mass media și nu a trecut mult timp până când respectivul a fost identificat de către polițiști.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Hârșova, care ar fi postat un filmuleț pe o rețea de socializare in care încalcă mai multe reguli privind circulația rutieră pe drumurile publice.

Persoana ]n cauza a fost invitata la sediul Poliției unde, după activitățile specifice în astfel de cazuri, a recunoscut că a condus un autoturism înmatriculat în Constanța pe DJ 223, între Cernavodă și Seimeni, la data de 19 octombrie.

Polițiștii constănțeni au aplicat o sancțiune contravenționala de 1580 de lei și 4 puncte penalizare, pentru folosirea telefonului mobil, nepurtarea centurii de siguranță și lipsa asigurării obligatorii tip RCA. De asemenea, au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare pentru lipsa asigurării obligatorii, fără drept de circulație.

În ceea ce privește jointul, individul rămâne în atenția oamenilor legii, acesta declarând că nu mai consuma substanțe cu efect psihiactiv ci doar dorește să braveze cu astfel de fapte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*