Petrecere privată, cu 11 participanți, stricată de polițiștii constănțeni

Sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2

O petrecere de aniversare, la care participau 11 persoane, a fost  stricată de polițiștii constănțeni, care au împărțit amenzi în sumă totală de 7.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de siguranță.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, luni, 16 noiembrie, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Ion Alexandrescu din Constanța ar avea loc un eveniment privat.

„Deplasați la fața locului, polițiștii Secției 2 și jandarmi din cadrul Gărzii Mobile „Tomis” au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificate 11 persoane, care s-au întrunit cu ocazia aniversării unui membru de familie”, au precizat sursele citate.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar persoanele prezente au fost sancționate cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*