Autoturism de lux căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 100.000 de lei, căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetățean român.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 20 august, în cadrul unei acțiuni organizate pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional de autovehicule furate, polițiștii de frontieră au identificat, pe raza municipiului Mangalia, un autoturism marca BMW, model 520, de culoare neagră, aflat în posesia unui cetățean român, în vârstă de 28 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date INTERPOL ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie, începând cu 16 august 2021.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*