Peste 200 de vehicule fără stăpân sau abandonate, trecute în proprietatea municipiului Constanța, vor fi scoase la vânzare, prin licitație

Peste 200 de vehicule fără stăpân sau abandonate, trecute în proprietatea municipiului Constanța, vor fi scoase la vânzare, prin licitație. FOTO Primăria Constanța

Primăria municipiului Constanța organizează licitație de vânzare, prin ofertă în plic închis, pentru valorificarea lotului de 201 de vehicule fără stăpân sau abandonate trecute în proprietatea municipiului Constanța.

Potrivit Primăriei Constanța, prețul de pornire al lotului este de 33.213 euro. Garanția de participare la licitație este de 10 la sută din prețul de pornire a licitației în echivalent lei, conform raportului de paritate euro/leu afișat de BNR la data depunerii garanției. Garanția se va depune în contul  RO29TREZ2315006XXX000443 Primăriei municipiului Constanța (CUI 4785631) deschis la Trezoreria Constanța.

Vehiculele pot fi vizionate în data de 26 aprilie, în intervalul orar 09.00 – 15.00 la Depozitul din strada Vârful cu Dor nr.5, Constanța.

Documentele necesare participării la licitație:

  • Certificat fiscal eliberat de Serviciul de impozite și taxe și alte venituri la bugetul local că nu are debite;
  • Certificat fiscal eliberat de Agenția națională de administrare fiscală a județului Constanța că nu are debite;
  • Dovada depunerii garanției de participare la licitație;
  • Copie de pe certificatul de înmatriculare la Registrul comerțului pentru persoanele juridice;
  • Autorizație de mediu pentru valorificare vehicule scoase din uz valabilă;
  • Adresa de corespondență (e-mail) și numărul de telefon.

Modalitatea de prezentare a ofertei: un plic închis  pe care se va menționa „Pentru licitația lotului de 201 de vehicule fără stăpân sau abandonate din data de 04.05.2022”, care va conține:

  1. documentele necesare participării la licitație;
  2. un plic închis care va conține oferta, pe care se va menționa „A nu se deschide până pe data de 04.05.2022, orele 10.00”;

Ofertele vor fi depuse la sediul Primăriei Constanța până pe data de 02 mai, ora 15.00 și vor fi deschise în data de 04 mai, ora 10.00. Rezultatul licitației va fi anunțat participanților la adresa de email/numărul de telefon menționată/menționat în plic.

Regulamentul pentru valorificarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate trecute în proprietatea municipiului Constanța în baza Legii nr.421/2002, anexa 1 la HCL nr. 403/29.10.2021 poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*