Peste 100 de sancțiuni, aplicate în urma unei acțiuni a polițiștilor constănțeni de la Rutieră

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au desfășurat în cursul zilei de sâmbătă, 20 martie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în ceea ce privește respectarea vitezei legale.

Astfel, Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au verificat peste 150 de autoturisme și 20 de mijloace de transport în comun. În urma activităților, au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.500 de lei, majoritatea pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*