Personalul medical și pacienții din Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Constanța au fost evacuați în urma declanșării alarmei de incendiu

Pompierii au intervenit la Spitalul Județean Constanța în urma declanșării alarmei de incendiu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Panică în Spitalul Județean Constanța, după ce alarma de incendiu s-a declanșat după activarea unuia dintre senzorii de incendiu, iar întreg personalul și pacienții aflați în Unitatea Primire Urgențe au fost evacuați. 

La apelul personalului medical la 112, au răspuns două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Fripis al ISU Dobrogea, care au luat la verificat fiecare zonă în care se află senzori de incendiu. În cele din urmă a fost depistat cel de la care s-a declanșat ancheta, acesta aflându-se la etajul al treilea, unde se află Secțiile de Terapie Intensivă Adulți, Cardiologie și Neurologie.

După ce s-au asigurat că nu există risc de incendiu, pompierii au părăsit spitalul, iar personalul medical din UPU și-a reluat activitatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*