VIDEO Adolescentă mutilată de un rottweiler scăpat din curte, în Valu lui Traian

Imagine cu rol ilustrativ

Salvatorii constănțeni au fost solicitați, miercuri seră, în comuna Valu lui Traian după ce o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost mușcată de un câine din rasa rottweiler.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut în jurul orei 20.30, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a găsit-o pe fată conștientă ți cooperantă, dar prezentând răni produse de mușcături pe ambele brațe și pe piciorul drept. Ea a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru tratament de specialitate.

Câinele, care îi aparține unui vecin, ar fi scăpat din curte și ar fi atacat-o pe fată. Proprietarul animalului a fost identificat, fiind audiat în prezent de polițiștii din localitate.

Vecinii spun că s-a mai întâmplat ca animalul să fugă din curte și să atace oameni.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. La pușcărie cu stăpânul câinelui. Cu amenzile nu îi potolești pe ăștia. Mai da-i în morții lor cu cățeii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*