FOTO VIDEO Incendiu de proporții la Herghelia Mangalia! Pompierii intervin pentru limitarea pagubelor

Un puternic incendiu a izbucnit la Herghelia Mangalia. FOTO ISU Dobrogea

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară în jurul orei 21.30 în cadrul Hergheliei Mangalia. Paiele dintr-un fânar s-au aprins, iar flăcările s-au întins cu repeziciune.

La fața locului au fost trimise două echipaje de la stația de pompieri Mangalia a ISU Dobrogea, cu autospeciale cu apă și spumă. Pentru că un astfel de incendiu este practic imposibil de stins, pompierii depun eforturi pentru a limita pagubele și a împiedica extinderea la grajduri și celelalte clădiri din zonă. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 metri pătrați.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*