Percheziție la domiciliul unor bărbați din Cernavodă ce au introdus ilegal în țară o armă

Polițiștii au confiscat arma introdusă ilegal în țară. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța, au desfășurat în cursul zilei de 12 februarie, o percheziție domiciliară la locuința unor bărbați, de 43, respectiv 62 de ani, din orașul Cernavodă.

La adresa celor doi, polițiștii au descoperit o armă cu aer comprimat, deținută fără drept. În urma cercetărilor, s-a stabilit că arma în cauză ar fi fost procurată din Germania și introdusă în țară fără respectarea prevederilor legale.

Bunul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, cei doi bărbați fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*