Operațiunea „Nămolul“ pe raza orașului Techirghiol

Sticlele cu nămol au fost confiscate. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliției orașului Techirghiol au desfășurat în cursul zilei de 27 iunie o acțiune pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicit. În acest context, polițiștii au depistat trei persoane, care ofereau spre comercializare nămol ambalat în sticle din plastic.

Au fost aplicate trei sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei. De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, aproximativ 80 de kilograme de nămol. Cantitatea a fost predată Sanatoriului Balnear Techirghiol în vederea stabilirii calității și provenienței acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*