Polițiștii constănțeni vor fi prezenți în Piața Ovidiu la trecerea dintre ani

Artificii de Revelion 2017 in Piața Ovidiu. FOTO Raluca Buzoianu
Artificii de Revelion 2017 in Piața Ovidiu. FOTO Raluca Buzoianu

Zeci de poliţişti constănţeni, din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale vor fi prezenţi la datorie, în timpul petrecerii de Anul Nou, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică şi prevenirea faptelor antisociale. Oamenii legii vor veghea pentru ca petrecerea dintre ani să se desfășoare în condiții de siguranță, fără incidente nedorite.

Pentru a sărbători în siguranță, dacă alegeți să participați la spectacolul de Revelion care se va desfăşura în Piaţa Ovidiu, polițiștii constănțeni vă recomandă:

  • Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime!
  • Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător și nu legaţi prietenii cu cele care manifestă un comportament deviant!
  • Nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute sau despre care aveţi puţine informaţii ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp!
  • Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele!
  • Nu consumaţi substanţe interzise sau alcool în exces şi nu vă lăsaţi angrenaţi în dispute verbale care pot degenera
  • Nu participaţi la jocurile de noroc clandestine, organizate de persoane care profită de naivitatea celor tentaţi de câştiguri facile şi sesizaţi, de îndată, poliţiştii!
  • Atunci când vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi, învăţaţi-i că au voie să plece doar cu permisiunea dumneavoastră şi că trebuie să spună întotdeauna unde şi cu cine pleacă!
  • Învăţaţi-i pe cei mici cum să reacţioneze în situaţia în care se rătăcesc, asiguraţi-vă că aceştia cunosc numele complet al părinţilor, numărul de telefon, precum şi adresa acestora!

Sfatul polițiștilor rutieri este să lăsaţi vehiculele în parcări sau, pe timpul nopţii, în zone iluminate, fără a lăsa la vedere, bunurile de valoare!

Poliţiştii constănţeni vor acţiona în întregul judeţ, în vederea asigurării unui sistem integrat de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale şi pentru desfăşurarea în condiţii optime de siguranţă a celebrării Anului Nou 2019!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa urează tuturor cetățenilor un An Nou cu împliniri!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*