Pentru şapte familii din Cumpăna vara începe în casă nouă

La sediul Primariei Cumpăna a avut loc festivitatea de înmânare a cheilor pentru 7 locuinte de tip ANL ramase libere ( 6 garsoniere) și 1 apartament cu 2 camere, ca urmare a rezilierii contractelor de închiriere a locatarilor din diverse motive.
Astfel, un număr de 7 familii aflate pe lista referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru repartizarea locuințelor de tip ANL în regim de închiriere, au primit următoarele repartiții ;
– familia RADU VICENŢIU – ANL 4, garsoniera
– familia GHEORGHE GEORGETA – ANL 4,garsoniera
– familia DRAGAN MARIAN – ANL 4, garsoniera
– familia OMER MARIA – ANL 4, garsoniera
– familia COSTEI MARIAN – ANL 2, apartament
– familia LICA FLORIN – ANL 4,garsoniera
– familia DRAGUSIN LUCIAN IONUT – ANL 3, garsoniera
Evenimentul a adus multă bucurie familiilor cărora li s-a repartizat aceste locuințe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*