Restricții de circulație pe strada Unirii din municipiul Constanța. Se face sens unic între străzile Ion Rațiu și Zorelelor

Sens unic pe strada Unirii din municipiul Constanța. FOTO Primăria Constanța

În această perioadă angajații Confort Urban lucrează în municipiul Constanța pentru reabilitarea trotuarelor de pe strada Unirii. Aici de va face și resistematizarea circulației, un nou segment devenind cu sens unic. 

Strada Unirii va fi închisă începând cu data de 9 octombrie pe tronsonul cuprins între străzile Ion Rațiu și Războieni pentru frezare și asfaltare. Miercuri și joi se va freza asfaltul, iar vineri 11 octombrie se va asfalta.

Totodată, începând de joi, 10 octombrie, strada Unirii va deveni arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*