Lions Club Constanța organizează spectacolul de caritate „Hrană pentru suflet“

Lions Club Constanța organizează un spectacol caritabil. FOTO Lions Club Constanța

Lions Club Constanța organizează a XX-a ediţie a spectacolului de caritate „Hrană pentru suflet“. Spectacolul din acest an este dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități și are loc marți, 3 decembrie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Teatrului de Stat Constanţa din bulevardul Ferdinand, nr.11. 

Spectacolul caritabil este realizat cu sprijinul Teatrului de Stat Constanța și al Trupei de teatru Thetis a Asociației Nevăzătorilor din România – Filiala Constanța, care pune în scenă comedia muzicală „Pygmalion“ de George Bernard Shaw, cu momente muzicale din opereta „My Fair Lady“.

Lions Club Constanţa este o organizaţie neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiţionată politic şi religios. Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist. Toţi membrii clubului activează ca voluntari, nefiind retribuiţi. Motto-ul leilor din întreaga lume este: Noi servim (We Serve).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*