La Cumpăna se ține prima ediție a Galei Sportului

Sportivii din Cumpăna vor avea o gală a lor

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, organizează în data de 17 decembrie, începând cu ora 9.30, la sala de sport „Elena Frîncu”, „Gala Sportului Cumpănean”. Evenimentul marchează finalul primului an de activitate a Clubului Sportiv Cumpănean.

În cadrul evenimentului va avea loc un spectacol plin graţie și armonie, pregătit de către sportivii clubului din Cumpăna. Tot ăn cadrul galei de duminică, Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna” va premia cei mai merituoși sportivi ai anului 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*