Pentru racordarea unei conducte la sistem, RAJA oprește, miercuri, furnizarea de apă pe mai multe străzi din Constanța

RAJA oprește joi, 18 noiembrie, furnizarea de apă pe mai multe străzi din localitatea Lumina. FOTO cu rol ilustrativ

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 03 noiembrie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat de distribuție a noii conducte de alimentare cu apă de pe strada Matei Millo din municipiul Constanța.

Pe durata desfășurării lucrărilor nu vor avea apă potabilă consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Palas – Munții Tatra – Moților – Bucegi – bulevardul I.C. Brătianu – Palas.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zona afectată, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Investiția face parte din Contractul de Execuție Lucrări CL 4 – „Rețele apă și canalizare în zona periferică a municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare totală de 43.544.639,00 lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*