Paznicul unui magazin Lidl din Constanța a fost înjunghiat. Autorul a fost prins de polițiști

Paznicul unui magazin Lidl din Constanța a fost înjunghiat, autorul fiind prins de polițiști.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 iunie, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că agentul de pază al unui magazin din zona Tomis 3 ar fi fost agresat fizic.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, agentul de pază prezentând leziuni ce ar fi fost provocate cu un obiect tăietor – înțepător.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și se află acum în custodia polițiștilor.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei și luării măsurilor legale ce se impun” – IPJ Constanța.

Bărbatul agresat, de aproximativ 40 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. El a suferit o plagă la nivelul feței și la mâini.

Update

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că agresiunea fizică s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan pe care agentul de pază l-ar fi avut cu un bărbat, de 27 de ani, și o femeie, de 34 de ani.

Agentul de pază ar fi fost agresat fizic de femeia respectivă, care i-ar fi provocat o rană superficială, în zona urechii, cu un obiect tăietor înțepător.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Până în momentul de față, aceasta nu a depus plângere.

În  cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*