Un șofer aproape de comă alcoolică a intrat cu basculanta în gardul unei case din Valu lui Traian

Șoferul beata a intrat cu autobasculanta în gardul unei case. FOTO IPJ Constanța

Un șofer inconștient s-a urcat la volanul unei autobasculante cu o concentrație de alcool în organism aproape de comă alcoolică. Așa cum era de așteptat, a provocat și un accident rutier, din fericire, fără victime.

Accidentul s-a produs în seara de 17 octombrie, în jurul orei 22.00, în Valu lui Traian. Un localnic în vârstă de 40 de ani s-a urcat beat la volanul unei autobasculante și a plecat cu ea prin localitate. La un moment dat a pierdut controlul mastodontului și s-a oprit în gardul locuinței.

Propietarul casei, alertat de zgomot a ieșit afară și a sunat la 112 când a văzut că șoferul, care scăpase doar cu câteva zgârieturi, nu se putea ține pe picioare. Polițiștii ajunși la locul accidentului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,20 mg/l alcool in aer pur expirat, ceea ce în general înseamnă dublu ca și valoare în sânge.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. In cauză polițiștii au întocmit dosar penal

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*