EXCLUSIV Sondajul intern al PNL pune partidul pe jar. Făgădău, cea mai mare notorietate, Tararache – singurul cu potențial pozitiv

Sigla PNL
Sigla PNL

Sondajul intern al PNL aduce cifre neașteptate. Co-președintele partidului, Alina Gorghiu, a lăsat să se înțeleagă că rectorul Academiei Navale, Vergil Chițac este posibilul candidat al partidului la postul de primar de la Constanța, dar cifrele de astăzi dau planurile peste cap.

Sondajul PNL Constanța a inclus nume din afara și din interiorul partidului. Acesta este motivul pentru care pe primul loc la capitolul “Notorietate” a ieșit Decebal Făgădău – cu 65 de puncte, urmat de Christan Gigi Chiru cu 60 e puncte, Claudiu Palaz cu 44 puncte și Mihai Tararache cu 31 de puncte. Vergil Chițac nu a câștigat decât 17 puncte la acest capitol.

Când vine vorba de “Intenția de vot” însă, clasamentul stă puțin altfel. Primii trei din sondaj sunt Făgădău, Chiru și Tararache. Surprize și mai mari sunt la capitolul “Potențial“. Aici, deputatul Mihai Tararache este singurul liberal care are un scor pozitiv.

Informațiile prezentate sunt neoficiale vor rămâne așa până când PNL Constanța le va prezenta în totalitate. Ele vor fi completate cu rezultatele altor candidați care au fost incluși în acest sondaj precum Robert Boroianu sau independentul Vergil Chițac.

1 Trackback / Pingback

  1. PNL Constanța face publice rezultatele parțiale ale sondajului intern. Vergil Chițac, notorietate și intenție de vot scăzută | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*