Paznicul Școlii Gimnaziale „I.L. Caragiale“ din Medgidia a pipăit o elevă de 11 ani și a oferit țigări altora

Sediul IPJ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Poliția a deschid un dosar de cercetare penală pentru agresiune sexuală pe numele unui paznic de la o școală din Medgidia, după ce acesta ar fi pipăit o minoră în vârstă de 11 ani și ar fi oferit țigări altora. 

Se pare că fapta a avut loc în după amiaza zilei de 21 noiembrie, când elevele ieșeau de la ore. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Constanța, un părinte a sesizat ISJ Constanța că paznicul Școlii Gimnaziale ,,I.L. Caragiale” din Medgidia a dat țigări unor eleve și că ar fi avut un comportament nepotrivit cu acestea.

Tatăl respectiv a depus chiar și o plângere la poliție, fiica sa fiind victima unei agresiuni sexuale.

„Polițiștii din cadrul poliției municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 11 ani ar fi fost abordată și ulterior pipăită de către un bărbat în vârstă de 60 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În acest sens au fost ridicate și imaginile camerelor de supraveghere din acea zi pentru a fi folosite ca probă în dosar.

Părinții fetei în cauză au depus deja cerere pentru a o muta la altă școală. Între timp, paznicul care este angajat al școlii a intrat în concediu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*