Patru tineri au fost prinși la Cernavodă după ce au furat patru laptopuri și o bormașină din sediul Dunărea TV

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 18 au fost prinși de polițiști după ce au furat de la o societate comercială din Cernavodă patru laptopuri și o bormașină. Este vorba de sediul Dunărea TV. Prejudiciul a fost recuperat.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă  au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, toți din orașul Cernavodă, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 23/24 noiembrie, persoanele în cauză ar fi sustras patru laptopuri și o bormașină, din incinta unei societăți comerciale, din orașul Cernavodă, județul Constanța. Este vorba de sediul televiziunii Dunărea.

În urma cercetărilor efectuate,  sâmbătă dimineață, polițiștii constănțeni i-au depistat pe tinerii în cauză, iar prejudiciul, în valoare de 3000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În continuare, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă  efectuează cercetări față de persoanele implicate, în stare de libertate.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*