Patru tineri au fost prinși la Cernavodă după ce au furat patru laptopuri și o bormașină din sediul Dunărea TV

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 18 au fost prinși de polițiști după ce au furat de la o societate comercială din Cernavodă patru laptopuri și o bormașină. Este vorba de sediul Dunărea TV. Prejudiciul a fost recuperat.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă  au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, toți din orașul Cernavodă, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 23/24 noiembrie, persoanele în cauză ar fi sustras patru laptopuri și o bormașină, din incinta unei societăți comerciale, din orașul Cernavodă, județul Constanța. Este vorba de sediul televiziunii Dunărea.

În urma cercetărilor efectuate,  sâmbătă dimineață, polițiștii constănțeni i-au depistat pe tinerii în cauză, iar prejudiciul, în valoare de 3000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În continuare, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă  efectuează cercetări față de persoanele implicate, în stare de libertate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*