Polițiștii îl caută pe un mangaliot care și-a uitat banii în fanta bancomatului

Bani, lei. FOTO metropolitanul.ro
Mai mulți bani! metropolitanul.ro

O persoană din Mangalia a vrut să își scoată banii de pe card, numai că după efectuarea tranzacției și-a uitat banii în fanta bancomatului.

Suma de bani – 630 de lei, a fost găsită întâmplător, de către o femeie din Mangalia, în fanta bancomatului CEC din zona Pieței Gheorghiță. În loc să și însușească așa cum ar fi făcut mulți, aceasta s-a dus și i-a predat la poliție, iar apoi a postat în mediul online, pentru ca astfel informația să ajungă mai repede la persoana păgubită.

Polițiștii fac verificări pentru a o identifica, urmând a se verifica și imaginile sistemului video al băncii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*