Angajate al Spitalului Cernavodă, confirmate cu noul coronavirus

Patru angajate ale laboratorului din Spitalul Orășenesc Cernavodă au fost confirmate sâmbătă, 29 august, cu virusul SARS-CoV-2.

„În acest moment, pacientele sunt internate la Spitalul Municipal Medgidia. DSP Constanța a făcut o anchetă epidemiologică, iar contacții celor patru persoane infectate sunt în carantină”, au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța.

Totodată, potrivit surselor citate, și personalul din laborator a fost testat, iar toate rezultatele au ieșit negative, astfel că activitatea laboratorului nu este afectată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*