FOTO VIDEO Autorul accidentului de la Peștera, în care o femeie a fost omorâtă, a fost reținut de polițiști

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie la Peștera a fost reținut.

Autorul accidentului rutier petrecut în data de 5 ianuarie, pe DJ 222, în comuna Peștera, în urma căruia o femeie, de 62 de ani, a murit la fața locului, a fost reținut de polițiștii constănțeni. El urmează să fie prezentat în fața unei instanțe de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Constanța, în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au reținut, în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore, pe conducătorul auto implicat în producerea accidentului rutier, un bărbat de 31 de ani, din orașul Hârșova.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Totodată, polițiștii efectuează cercetări pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, față de alți doi bărbați, care se aflau într-o autoutilitară, prezenți la momentul producerii accidentului rutier.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propuneri corespunzătoare.

Părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției, de către conducătorul auto implicat într-un accident de circulație, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Cu aceeași pedeapsă se pedepsește și fapta oricărei persoane de a modifica starea locului sau de a șterge urmele accidentului de circulație din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrității corporale ori a sănătății uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*