Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Călinescu din Constanța s-a aruncat în gol de la etajul doi al școlii

Liceul Călinescu din municipiul Constanța. FOTO CTnews.ro

Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic George Călinescu din municipiul  Constanța s-a aruncat de la o fereastra de pe holul instituției, de la etajul al 2-lea în aceasta dimineață. Încă nu se cunosc motivele pentru care adolescentul a recurs la acest gest, fiind deschisă o anchetă.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD care i-au acordat  primul ajutor și apoi l-au transportat la spital, conștient, dar prezentând multiple leziuni.

Știre în curs de actualizare

În această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE:

Potrivit unor martori, elevul de 12 ani de la liceul Călinescu a urcat singur pe holul de la etajul 2, deși sala de curs a acestuia este la etajul 1, unde a deschis o fereastra și s-a urcat pe pervaz aruncându-se în gol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*