Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Călinescu din Constanța s-a aruncat în gol de la etajul doi al școlii

Liceul Călinescu din municipiul Constanța. FOTO CTnews.ro

Un elev de clasa a VI-a de la Liceul Teoretic George Călinescu din municipiul  Constanța s-a aruncat de la o fereastra de pe holul instituției, de la etajul al 2-lea în aceasta dimineață. Încă nu se cunosc motivele pentru care adolescentul a recurs la acest gest, fiind deschisă o anchetă.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD care i-au acordat  primul ajutor și apoi l-au transportat la spital, conștient, dar prezentând multiple leziuni.

Știre în curs de actualizare

În această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat, de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE:

Potrivit unor martori, elevul de 12 ani de la liceul Călinescu a urcat singur pe holul de la etajul 2, deși sala de curs a acestuia este la etajul 1, unde a deschis o fereastra și s-a urcat pe pervaz aruncându-se în gol.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*