Doi răniți în urma unui accident rutier provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate

Un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite s-a petrecut, duminică, pe DN 22, în apropierea localității Tariverde.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în jurul orei 09.20, un bărbat, de 52 de ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre localitatea Tariverde către localitatea Mihai Viteazu, iar la un moment dat s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerei de pe bancheta din spate, în vârstă de 17 ani.

Ulterior, oamenii legi au stabilit că bărbatul urcase la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*