Doi răniți în urma unui accident rutier provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate

Un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite s-a petrecut, duminică, pe DN 22, în apropierea localității Tariverde.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în jurul orei 09.20, un bărbat, de 52 de ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre localitatea Tariverde către localitatea Mihai Viteazu, iar la un moment dat s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerei de pe bancheta din spate, în vârstă de 17 ani.

Ulterior, oamenii legi au stabilit că bărbatul urcase la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*