Patru constănțeni au fost „premiați“ de către polițiștii locali pentru modul ingenios prin care și-au rezervat locurile de parcare pe domeniu public

Ingeniozitatea constănțenilor este răsplătită de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

247 de persoane au fost sancționate contravențional de către polițiștii locali în data de 14 noiembrie, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 67.475 lei, potrivit raportului de activitate zilnică al Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Dintre acestea, aproximativ 20 % din sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto care au efectuat opriri/staționări neregulamentare pe principalele străzi și bulevarde din municipiul Constanța, în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, blocând, astfel, traficul rutier.

De asemenea, au fost constatate și 46 abateri de la prevederile H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare.

În această situație s-au aflat 4 constănțeni care au fost sancționati contravențional cu suma de 400 lei, fiecare, deoarece depozitaseră diverse obiecte pe domeniul public al unității administrativ teritoariale în scopul “rezervării” unui loc de parcare.

„Solicităm cetățenilor să sesizeze aspectele legate de ocuparea cu diverse obiecte și fără drept a domeniului public al municipiului Constanța la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor semnalate“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*