Parlamentarii AUR Constanța salută apelul altor parlamentari constănțeni în privința unui Spital Regional

Parlamentarii AUR Constanța salută apelul al altor parlamentari constănțeni în privința unui Spital Regional. FOTO Facebook AUR

Parlamentarii partidului Alianța pentru Unirea Românilor Constanța își exprimă, într-un comunicat de presă, „profunda indignare„ față de modul „arogant” în care ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, abordează problema sistemului de Sănătate din România. Aceștia spun că au participat la protestele din weekend-ul trecut de la Ministerul Sănătății și insistă ca ministrul Voiculescu să respecte termenele impuse de co-președintele partidului, George Simion.

De asemenea, parlamentarii AUR Constanța consideră că Vlad Voiculescu trebuie să demisioneze acum din funcție, mai ales după ultimele declarații, din care a reieșit că județul Constanța este din nou absent de pe lista de priorități a Ministerului Sănătății.

„Constanța este capitala estivală a României. Milioane de oameni vizitează, anual, litoralul românesc. Cu acest prilej, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța este complet depășit, mai ales că el nu face față nici în extrasezon! Clădirea SCJU datează de mai bine de un secol și orice investiție este inutilă, întrucât vorbim de o clădire erodată. Astfel, un spital regional la Constanța este o urgență! În calitate de senator al Partidului AUR și reprezentant al județului Constanța, obligația mea este să reprezint interesele cetățenilor județului nostru și acesta este angajamentul meu: spital nou, la Constanța!”, precizează, în comunicatul de presă, senatorul Sorin Cristian Mateescu.

Amintim că partidul AUR și-a exprimat intenția să renunțe la subvenția de la stat pentru partidele politice și să o utilizeze pentru construcția unui spital nou. Partidul AUR încă așteaptă răspunsul guvernamental pentru această propunere.

„Constat că Guvernul tricicletă se ține numai de năzbâtii, de data aceasta unele de-a dreptul criminale. Nu mai vrem să fim arși de vii în spitale și vrem spitale noi! Mai mult, un spital nou este o urgență și o obligație în județul nostru! Vocile constănțenilor sunt ignorate de guvernele ultimilor ani și am ajuns la capătul răbdării, literalmente! În calitate de deputat al partidului AUR, datoria mea este să slujesc cetățenii și nu să îi ignor, așa cum aceștia au fost tratați în ultimii 31 de ani. Așadar: spital nou, la Constanța!”, spune și deputatul Viorel Dumitru Focșa.

Parlamentarii AUR Constanța salută apelul de astăzi al altor parlamentari constănțeni pentru un front comun în privința unui Spital Regional la Constanța, care a fost o adevărată înșelăciune în ultimii ani pentru județul nostru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*