FOTO Un avion cu parașutiști a aterizat forțat la Tuzla: doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean Constanța

Aterizare forțată la aeroportul din Tuzla

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de sâmbătă, 15 iulie, la aeroportul din Tuzla, după ce un avion cu șapte persoane la bord a fost nevoit să aterizeze forțat, două dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, în momentul producerii incidentului la bordul avionului de mici dimensiuni se aflau pilotul și șase parașutiști.

Două dintre persoane, doi bărbați, cu vârste de 42, respectiv, 53 de ani, au suferit traumatisme lombare.

„Au rezultat doi pacienți, membrii ai echipajului, conștienți, stabili hemodinamic și respirator, ambii cu traumatism lombar, necomplicat neurologic. Au intervenit două echipaje, un echipaj de prim ajutor SMURD  și un echipaj cu asistent al Serviciului Județean de Ambulanță, care i-au transportat pe cei doi la Spitalul Județean Constanța”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Autoritățile vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la aterizarea forțată a aeronavei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*