Parcurile „Țara Piticilor” din Constanța, închise pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție

Parcurile „Țara Piticilor” din Constanța, închise pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție. FOTO RAEDPP

Accesul vizitatorilor în Complexul de sporturi extreme Gravity Park și în cele trei parcuri de tip Țara Piticilor din Constanța va fi restricționat joi, 16 iunie, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Potrivit Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța, măsura a fost luată deoarece în interiorul parcurilor se va desfășura o acțiune de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, în scopul menținerii un nivel scăzut al densității insectelor care pot crea disconfort vizitatorilor, precum și al eliminării rozătoarelor, bacteriilor, germenilor etc. și pentru a preveni apariția unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.

Pentru acțiunea de dezinsecție, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța vor folosi insecticidele SUPERTOX, CYPERTOX 10, FORTOX CPE, iar pentru cea de dezinfecție se va folosi biocidul BIONET A15. Pentru acțiunea de deratizare se vor folosi momeli toxice protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător, care vor fi amplasate în locuri cât mai retrase. Produsele aplicate vor fi KLERAT WAX BLOCK, RACUMIN PASTE.

Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*