Ședința extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal Medgidia

Consiliul Local Municipal Medgidia a fost convocat în ședință extraordinară de îndată în dimineața zilei de vineri, 15 octombrie, pentru a aproba trei proiecte de hotărâre.

Astfel, potrivit Primăriei Medgidia, proiectele vizează aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, județul Constanța, pe anul 2021, aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Clubului Sportiv Medgidia pe anul 2021, respectiv alegerea președintelui de ședință pentru ședința extraordinară convocată de îndată din 15 octombrie.

Rectificarea bugetelor a fost necesară pentru utilizarea sumelor provenite de la bugetul de stat, alocate conform H.G. nr.1088/2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*