RAEDPP va pune la dispoziție peste 40 de puncte de vânzare a cărnii de miel în piețele agroalimentare din Constanța

Peste 40 de puncte de vânzare a cărnii de miel, în piețele agroalimentare din oraș. FOTO RAEDPP Constanța

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța anunță că va pune la dispoziție, în perioada următoare, peste 40 de puncte de vânzare a cărnii de miel în piețele agroalimentare din oraș.

Astfel în perioada 14 – 23 aprilie, în piețele agroalimentare administrate de RAEDPP Constanța se va comercializa carne de miel pentru Sărbătorile Pascale, de la producători avizați de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța. În acest sens, vor fi puse la dispoziție 33 de locuri în hala de lactate din Piața Grivița și opt locuri în hala de lactate din Piața Tomis III. În spațiile unde se va comercializa carne de miel, RAEDPP Constanța va asigura temperatura şi starea de igienă corespunzătoare.

„Pentru a veni atât în sprijinul producătorilor, cât și al consumatorilor care doresc să se aprovizioneze cu carne de miel pentru masa de Paște din acest an, Consiliul de Administrație al Regiei a hotărât reducerea tarifului pentru ocuparea unui loc în hală, de la 50 de lei, la 29 de lei/zi. Pe această cale, le adresez celor dintâi rugămintea ca diminuarea tarifului pe care noi îl practicăm pentru ca ei să își poată comercializa produsele să se reflecte și în prețul final”, a precizat directorul general al RAEDPP Constanța, Stere Hira.

Comerțul cu carne de miel se va desfășura după următorul program:

  • luni – sâmbătă: 08.00 – 17.00;
  • duminică: 08.00 – 12.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*