Organizatorii pun deja în vânzare primele abonamente pentru a șasea ediție a festivalului Neversea

Peste 277.000 de fani au celebrat, în cele patru zile de festival, ediția aniversară a Neversea

Primele abonamente de festival pentru a șasea ediție Neversea vor fi puse deja în vânzare, începând de joi, 20 iulie.

Ediția 2023 a festivalului Neversea a fost o adevărată celebrare a celor cinci ani, iar cei peste 277.000 de fani prezenți în toate cele patru zile de festival au fost încântați să ia parte la povestea anului aniversar. Show-uri de excepție, artiști de top la nivel național și internațional, decorurile spectaculoase și momentele speciale au fost nelipsite și au creat amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Încă din prima zi de festival, organizatorii au lansat opțiunea de register pentru toți care deja așteaptă ediția din 2024. Fanii încă se pot înregistra pentru ediția 2024 accesând următorul link: http://neversea.com/register.

Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de un cod pentru un voucher de 100 de lei, pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival. Astfel, începând cu 20 iulie, toți cei înregistrați vor putea achiziționa biletele de festival la un preț special, de 330 de lei. Abonamentele la preț special vor putea fi cumpărate urmând pașii de achiziție pe care fiecare fan îi va primi pe mailul cu care s-a înregistrat. Toți doritorii trebuie însă să se grăbească deoarece biletele sunt puse în vânzare pe o perioadă de 72 de ore, în limita stocului disponibil.

Fanii care nu s-au înregistrat vor putea face achiziția directă a abonamentelor de pe site-ul oficial, neversea.com, de la prețul de 442 de lei.

Se pot achiziționa și bilete de o zi la festival, la preț special

În contextul valului de bife de verify cumpărate pentru profilul de Instagram, Neversea lansează bilete de o zi la prețul special de 84 de lei. Abonamentele și biletele de o zi pentru Neversea 2024 din prima fază de vânzare vor fi disponibile în limita stocului.

Festivalul Neversea promite o ediție cu totul specială și în 2024. Toți fanii sunt încurajați să urmărească paginile sociale, site-ul, aplicația și comunicările oficiale, pentru a fi la curent cu cele mai noi vești despre dată, artiști, abonamente și surprizele pentru ediția viitoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*