Cercetat după ce a înjunghiat un bărbat în zona abdominală. Fapta s-a petrecut în parcarea unui bloc de pe strada Pescarilor din Constanța

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat este cercetat după ce a înjunghiat un altul cu un cuțit în zona abdominală, iar fapta s-a petrecut în parcarea unui bloc de pe strada Pescarilor din Constanța.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în noaptea de 14/15 martie 2022, în jurul orei 00:45, în parcarea unui bloc de strada Pescarilor din municipiul Constanţa, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul l-a înjunghiat cu un cuţit în regiunea abdominală pe numitul B.S.T., căruia i-a provocat leziuni traumatice grave, ce necesită circa 25 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie, prin şoc hemoragic, consecutiv plăgii înjunghiate penetrante abdominale cu hemoperitoneu masiv şi interesare hepatică, care a necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Bărbatul respectiv a fost arestat pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*